Tissot – Un gest centenar

Un ceas de lux, în ediție limitată, dedicat orașului Alba Iulia și aniversării a 100 de ani de la Marea Unire a fost lansat de către unul dintre cele mai cunoscute branduri de profil din lume: Tissot. Ceasul special în ediție limitată, produs în doar 1918 piese, omagiază aniversarea a o sută de ani de la Marea Unire și costă 2.900 de lei.

În cutia ceasului, concepută special, fiecare cumpărător va primi o medalie din lemn manufacturată de tinerii artiști români de la atelierul de creație Șezi din Hăpria, care preia motivul horei reprezentat pe cadran.

Preluare Alba24

la ora publicării acestui articol, modelul aniversar nu mai este pe stoc. Ceea ce mă bucură foarte mult. Semn că românii încă mai au un apetit crescut pentru ceasurile clasice. Dacă în 2 zile s-au epuizat toate exemplarele, nu te speria și nu da buzna pe olx să cumperi vreunul la prețuri astronomice. E posibil ca în curând să fie pus în vânzare un nou lot, având în vedere succesul înregistrat. Astfel, vei putea avea la mână ceasul Tissot România atunci când vei sărbători pe 1 Decembrie centenarul Marii Uniri.

 

Distribuiti daca v-a placut

Puteti posta comentarii