Sa sprijinim talentele românești

AJUTĂ-I SĂ PARTICIPE LA UN CONCURS MULTIDISCIPLINAR ȚINUT LA UNIVERSITATEA YALE!

 

Acești minunați trei copii – Ana, Andrei și Octavian – s-au calificat la Turneul Campionilor World Scholar’s Cup care va avea loc între 16 și 21 noiembrie la Universitatea Yale. A fost un drum lung și plin de provocări, care a trecut prin două etape premergătoare – etapa locală a avut loc în București, în aprilie, iar cea globală a avut loc la Barcelona, în luna iulie, unde minunații au obținut nu mai puțin de 3 medalii de aur și 13 de argint. 

Echipa este, totuși, nevoită să își finanțeze singură participarea la acest concurs de prestigiu, iar deplasarea până în Statele Unite ale Americii, alături de taxa de participare și plata pentru cazare compun o sumă destul de greu de atins.

World Scholar’s Cup este un concurs internațional cu o tradiție de unsprezece ani, ce a început ca un concurs regional în Coreea de Sud, pentru ca în prezent să aibă loc în peste 70 de țări la nivel mondial. Concursul abordează 6 domenii cu o vastă bibliografie – istorie, artă, literatură, știință, studii sociale și relații interumane. Studiind toate aceste domenii, elevii au susținut patru probe în urma cărora au obținut punctaje bune atât la nivel individual, cât și de echipă:
– Scrierea unui eseu pe o temă la alegere în funcție de domeniul de studiu preferat;
– Un test-grilă de 90 de întrebări care a abordat toate domeniile de studiu;
– O serie de trei dezbateri;
– Cupa Școlarilor.

Știu că mesajul meu este citit, în acest moment, de oameni care conștientizează faptul că prioritatea unei țări ar trebui să fie educația. Oameni care înțeleg ce impact poate avea un concurs la care participă copii din toată lumea pentru un elev de 16-17 ani. Oameni care știu că câte minuni poate face un mic sprijin pentru comunitățile de copii excepționali ai țării noastre.

Așadar, ca profesor care are de-a face zilnic cu acești copii și care se hrănește cu optimismul, cu bucuria și cu nesfârșita mirare generate de comorile care germinează în ei, vă rog să îi ajutați să își atingă acest vis. Un vis, totuși, câștigat prin muncă, ambiție și multe ore de pregătire.

Găsiți mai multe detalii despre întregul context în acest link – https://oameni.sprijina.ro/cauze/ichbyale

Îi puteți sprijni pe Ana, Andrei și Octavian prin trimiterea sumei dorite direct în următorul cont: RO41RNCB0702137440480001 – Stan Maria
Dumneavoastră puteți ajuta ca România să fie pusă, încă o dată, pe harta competițiilor internaționale.

Vă mulțumim mult pentru spriijin!

Îi puteți sprijni pe Ana, Andrei și Octavian prin trimiterea sumei dorite direct în următorul cont: RO41RNCB0702137440480001 – Stan Maria sau prin accesarea acestui link – https://oameni.sprijina.ro/cauze/ichbyale – și apăsarea butonului “Sprijină această campanie”. De acolo, se va completa un formular cu câteva date. Nu durează decât 3 minute.  Mulțumim!

 

Distribuiti daca v-a placut

Puteti posta comentarii