La spital. In Bucuresti

Cu permisiunea unei amice de Facebook am sa ii postez statusul . De altfel am voie sa ii public si numele insa nu am sa o fac. Când lucruri de genul acesta exista, trebuie sa le scriem. Oare ce ar fi Romania, dacă nu o târa  a contrastelor :

Nu e desigur o fericire ca de duminica sunt internata cu prâslea la Matei Balș la infecțioase și nici că, deși vaccinat, a fost diagnosticat cu rotavirus, dar nu pot sa nu vă împărtășesc experiența noastră pentru ca trebuie sa știți c se poate si altfel decât suntem noi obișnuiți. Nu am decât cuvinte de laudă pentru tot ce se întâmpla aici: personalul, de la șefa de secție si pana la ultima infirmiera, este mi-nu-nat. Iti creste inima când vezi ca int-un spital DE STAT ti se zâmbește mereu, ca toți sunt umani, prietenoși, relaxați si foarte profi. Toți glumesc si vorbesc foarte civilizat. Nimeni nu m-a repezit pana acum, nimeni nu m-a certat pentru nimic, nimeni nu mi-a reproșat nimic. Totul decurge extrem de natural, in salon se intra si doar ca ” sa vedem ce mai faceti, cum mai e piticul si dacă aveți nevoie de ceva”. Incredibil, nu? 
Nu știu cum e întreg spitalul dar secția VIII unde suntem noi internați este impecabila: proaspăt renovată, foarte curată, au tot ce le trebuie, nu se intră fără botoși si halat, efectiv nu vad nicio diferența între spitalul ăsta si unul privat. Ma felicit ca mi-am învins prejudecățile si ca am ales, cu inima strânsa inițial, recunosc, să vin aici. O experiența similara am avut si la IOMC unde am ajuns inițial si de unde am fost trimiși aici. Deci uite ca dacă se vrea, se poate! Felicitări oamenilor ăstora care chiar cred ca își iubesc meseria!
NU VREAU NIMIC, DOAR II LAUD!

Am ajuns sa fim socati de normalitate ….

Distribuiti daca v-a placut

Laurentiu S

Plecat de acasa

Puteti posta comentarii