Paine de Casa

Paine de casa, copilaria pe masa ta

Cum am ajuns sa fac paine de casa?

Un alt război personal este cel dus cu industria panificației. Mult timp am cântărit ceea ce se întâmpla pe piața si am decis sa luam produse proaspete. Am incercat aces lucru dupa aparitia retailerilor de proximitate. Rezerva o reprezenta franzela “Grau Intreg”de la Vel Pitar. Insa vedeți dumneavoastră painea de la retaileri era despre aluat congelat iar Vel Pitar a inceput sa sufere de o scădere a calității ingrozitoare (o sa revin)

In concluzie, am decis sa fac paine in casa… 

Asa cum am decis sa gatesc (Gatesc deci exist ) fiind total afon si astazi se vine in vizita la mine cu scopul nemarturisit de a manca. Observati ca am dat toata modestia la o parte. Ma laud in lipsa unui contract de PR de unul singur. Sa revenim la paine de casa…. Cochetam cu ideea de ceva mai mult timp iar gandirea initiala era sa cumpar o masina sofisticata cu mii de programe…. Insa de- a lungul timpului am cantarit lucrurile mai bine.

Din vorba in vorba am aflat ca ca socrii mei au o masina de paine pe care nu o folosesc . Aici, minune era vorba de un Moulinex….pe care am sa vi-l prezint cu toate specificatiile tehnice…

De atunci sunt la a 10-a paine de casa si lucrurile au devenit deja obisnuinta iar obisnuinta te impinge spre a experimenta.

Ce este important la a face paine de casa la mașina de pâine :
  • ingredientele si in primul rand faina (am sa revin)
  • rabdarea si placerea de a face totul la timpul lor (am sa revin)
  • retetele

Ca in toate lucrurile pe care le-am facut in viata si la acesta m-am documentat in prealabil …. Pentru paiea de casa am folosit Blogul lui Dan mai precis Reteta de paine… Prima incercare a fost de altfel o nereusita 🙂 . Pentru ca am incercat sa fac paine cu faina de prajituri 000…

Distribuiti daca v-a placut

Laurentiu S

Plecat de acasa

1 Comment

Puteti posta comentarii